måndag 15 november 2010

[ANNA] Statusuppdatering

Trött morsa född-80 har sällskap i soffan av trött farsa född-82. Klockan har inte ens slagit  21 men jag är redo att kasta in handduken, eller det har jag varit sen 18:30 haha. Nu ska jag skala en apelsin och fixa lite te. En lång, stressig dag på jobbet och krasslig hälsa -sömn sätter sina djupa spår. Jag fick förresten hem ett sjukt sassy förkläde från H&M idag, rött med vita prickar och volanger. Holidaybakning med elegans blir det! Skulle lägga upp en bild på bloggen men det var slut på hemsidan så det var borttaget, jag får fota det istället. Inte idag. Idag dör jag av trötthet om jag sträcker mig efter kameran.

Förresten så är Skorpans åkpåse på ingång snart. Vi har beställt en från en tjej(en föredetta kollega till mig och bekant till Linus, Emelie) som syr dom mest bedårande varma, fluffiga åkpåsarna i lapptäcksstil med barnets namn broderat på som världen någonsin skådat. Fint så det förslår. Ni ska få se sen.

2 kommentarer:

frida sa...

det är det här, eller hur? hur fint som helst, jag kollade på det också.

http://miaohrn.files.wordpress.com/2010/11/forklade3.jpg?w=208&h=374

Anette sa...

Åh så kul att du köp ett från henne! Ska bli spännande att se hur det blir (fast att det blir superfint och underbart vet vi ju!)