onsdag 17 november 2010

[ANNA] Omorganisering på gång.

Om en vecka(när jag är ledig helg) kör vi projekt Skorpan slaggar i sitt eget rum. Stora fröken blir åtta månader där i trakterna och är ju långt ifrån en liten spädis längre. Hon sover ju allt som oftast hela nätterna 20-07 typ, ibland vaknar hon när hon vill ha nappen och inte hittar den själv. Nåt nattamål har inte varit aktuellt sen hon var fem månader, hon somnar själv i sin egen säng efter vi läst saga så det mesta talar för känner vi. Vi gör ett test, funkar det så funkar det. Kan ju vara värt att få tillbaka sitt sovrum mot att eventuellt springa två gånger på natten. Tror att alla inblandade kommer sova bättre, vi låter ju i sömnen allihop och stör varandra, skönt att slippa smyga i sovrummet. Tror ju att det garanterat inte blir lättare att flytta ut henne ju äldre hon blir liksom.

Övrig status på familjen är snorigt som attans, Linus och jag är riktigt dödströtta men lillstrumpa är full av energi som vanligt!

Hörs senare!

2 kommentarer:

Sarah sa...

Jag tror verkligen inte heller att det blir lättare ju äldre hon blir.
Min kompis dotter är 3 år och fick sin första egna säng för ett par månader sedan. Eget sovrum är det inte tal om eftersom de bor i en etta!

Anna sa...

Oj oj jag ska aldrig gnälla över vår "lilla" trea nånsin igen;)