fredag 26 november 2010

[ANNA] Barn är så jävla lurade.

Ryktet om vårat antågande till Maxi hade spridit sig och vi blev välkomnade vid entrén av min kollega kärringa Pettersson. Dock var väl jag och Linus inte the happening precis, det var Skorpan som stod i centrum. Många av kollegorna var nyfikna och ville ta sig en titt, dom är så snälla, gullade och pratade med en flinande dönöjd Skorpan. Det var länge sen hon var med och handlade och oboy gilla hon det kan man säga! Fasen också nu är det färdighandlat i lugn och ro haha. Nu är hon stor nog att sitta i kundvagnens utfällbara barnstol, supersmidigt! Inget mer släpande på barnvagn eller bärsele. Nä hon satt som en kung( hon har ju suttit utan stöd sen hon var 5 månader så hon är jättestadig vid det här laget). Hon skulle pilla och plocka, suga på allt som vanligt, ställde man henne för nära en hylla så började hon plocka ur den direkt haha. Finns lite för mycket glasburkar i en affär för att man ska vara lugn. Som sagt hon älskade det så hon får väl följa med snart igen.

Nu sover hon sin eftermiddagslur, Linus och jag fikar på kaffe och chokladbiskvier(från butiksbageriet på Maxi kalasgoda!) . Det är sant, så fort barnen sover åker fikat/godiset fram. Precis som man misstänkte när man själv var liten, barn är så jävla lurade. Det står klart nu när man själv är förälder.

Nä ni kära vänner ikväll är det äntligen dags. ÄNTLIGEN börjar På Spåret igen! Ikväll är Niklas Strömstedt och hans Jenny Östergren i ena laget. Vi älskar Jenny här hemma, kan titta på Nyhetsmorgon bara för henne och Steffo hon är ju döskön! Hon hade fått frågan vad hon lägger i månaden på kläder, då hade hon bara helt allvarligt dragit till med 200 000:-. HAHA det hade folk tagit på blodigt allvar och det har tydligen förföljt henne sen dess. Dagens problemställning inför kvällen är dock att det börjar precis i Skorpans läggningstid och det kan ju ta sin stund ibland. Åtgärd, lägga henne i god tid innan(förmodligen inte då kanske hon vaknar tidigare imorn bitti). Nä det lutar nog åt att lägga henne direkt när programmet slutar. Vilka bekymmer man har, inte klokt åt det.
 
1.) Jag är ingen chips/snacks-människa direkt alls, snarare godis. Men dom hära chipsen är i särklass!

2.) Veckohandling vare ja, ehrm, jaja det blev mascara, rakhyvel till Linus och såna prylar då drar det iväg. Blöjor och barnmat är fasen inte gratis heller och det går åt en del! MEN jag har ju 10% personalrabatt och det är ju faktiskt 178:- i rabatt bara på det här kvittot. Guld!

3&4.) Dagens Skorpa i köpe-Pippitröja (det är dock en större storlek på G i farmors stickverkstad). Här står hon och diggar. Så fort det kommer på musik kan hon inte vara still, underbart att se!

5.) Dagens morsa matchar Skorpan i stickad Pippi-poloklänning.

2 kommentarer:

jenny pettersson sa...

halloj snacka om super söt unge verkligen:) pappa linus blev lite nervös när jag skulle bära henne men det gick ju alla tiders:) kommer gärna och hälsar på snart när skulle det funka tro?

Anna sa...

Amen fan va fint att du hittat till kommentarerna nu också:)! HAHA han dumma sig ju bara, i närheten av honom ska du ta allt med en nypa salt;) Vad sägs om någon dag min nästa superlugna schemavecka?