söndag 7 november 2010

[ANNA] Home is where heart is.

Sådär ja ännu ett arbetspass avklarat och ett steg närmre "familjeveckan". Helgerna på mitt jobb är ofta väldigt stressiga och bara flyger iväg. Idag börjar den här morsan känna sig rätt trött, lite sömn på nätterna och fullt ös på jobbet på dagarna. Igår kom jag hem från jobbet 22:50(vilket är fullt normalt när man stänger en mataffär). Idag stod jag brevid kaffeautomaten vid tre tillfällen och shotade mitt kaffe. Inget trött eller stressad. Tur att det finns smink och vilja. Allt som oftast är riktigt kul på mitt jobb, mina jobbarkompisar är glada och roliga, det höga tempot gör att jag hinner knappt längta hem. Linus och Skorpan styr sig helt själva(som sig bör) jag får något uppmuntrande mms på mina raster, det är fint). Men när jag väl är på väg hem, jäklar vad det går undan då! Idag cyklade jag nerför Pilens Backe(kullerstenstrapp) jag bara ska hem hem HEM! Behöver en ny cykel, funderar på en BMX så jag kan cykla som blådåre utan hinder. Kan man montera barnsadel på dom? Nä va, finns ju ingen pakethållare? När jag väl kom hem satt Skorpan i köket och lekte, hon sken upp som en sol när hon såg mig. Jag kramade och pussade om vartannat, jag började gråta. Usch det är jobbigt att tycka om någon så mycket att det värker i hjärtat.

Nu ska jag äta glass och dricka te i soffan med min man. Sen ska vi stupa i säng. Denna dag ännu ett liv.

3 kommentarer:

Carola sa...

Åh ja vet precis hur du känner. Man har så mycket känslor att de blir för mycket & svämmar över. Jag var orolig när vi skulle få Noel att herre Gud hur ska ja kunna älska en till lika mycket & är de möjligt?! Men oja de kan man. De är precis lika stort, mäktigt & underbart som med första & man fullkommligt fylls med kärlek för detta lilla livet. Dessa känslor man har för sina barn går ej att förklara för någon som inte har barn & detta säger ja inte bara för att va elak, jag vet av egen erfarenhet. Jag kunde inte i min vildaste fantasi tänka mig hur underbart de skulle va att få barn. Det är de bästa som finns. De bästa som hänt mig. Mina barn är mitt allt.
Oj, förlåt va långt de blev ;-).
Hoppas du får en fin dag med din familj :-).

Kramar

Anna sa...

Långa kommentarer är fint! Ja den tanken har slagit oss här hemma, känslan av att det omöjligen finns kärlek över till någon mer liten parvel, MEN ALLA säger att det gör det, precis lika mycket kärlek till och med, så jag har börjat tro dom;)
kram Anna

Anette sa...

Skönt att det går fort på helgerna tycker jag (när man jobbar, inte när man är ledig).

Ang barnsits till cyklar så trodde jag att jag inte kunde ha nån eftersom jag inte har pakethållare på min, men tydligen sitter de inte fast i den utan i "mittstolpen" som sadeln är fast på! Så nu vet du att du kan skaffa en BMX :)

Kram

Justja, jag har ingen koll på hur planerna är för "kassafesten" på lördag. Skulle du kunna vara snäll och uppdatera mig på den fronten?! Mail mottages tacksamt :)