tisdag 2 november 2010

[ANNA] Idag

Nyss hemkommen från ännu en dag på jobbet, idag hade jag fått upp farten igen och var klar en halvtimme innan jag skulle sluta. Fint! Jag köpte med mig wienerbröd och trampade fort hem till min man som väntade med kaffet. Jag lyckades smyga som en ninja imorse och trots att min klocka ringde och jag sminkade mig/åt frukost vaknade inte Skorpan. Dock fick jag bege mig in i lejongropen(sovrummet) igen då jag inte kunde hitta min bh någonstans bland kläderna jag lagt fram på soffan dagen innan. Jag lyckades smyga upp lådan och hala upp tre stycken slags axelbandslösa partybh:ar(såna man gärna jobbar i menar jag, kan nog för övrigt glömma att dom sitter uppe numera). Tillslut hittade jag dock något som iallafall fungerade utan att Skorpan vaknade, svettigt värre!

Igår när jag cyklade till jobbet så var cykelbanan avstängd på ena sidan vägen efter Abiskorondellen, några byggjobbare stod i en grusgrop och grävde. En skylt hänvisade till cykelbanan på andra sidan vägen, så jag vände snällt cyklade tillbaka till ett övergångställe och bytte sida. Imorse var jag lite sen så jag tänkte förekomma byggjobbarna och valde den andra sidan direkt. Men vafan tror ni, självklart hade dom bytt sida för sitt jävla grusgropsgrävande idag. Gator&grönt - Anna 1-0.

För övrigt så är jag övertygad om att man efter föräldraledighet är klippt och skuren för en tjänst inom Försvarsmakten;
  • man har lärt sig fungera på sjukt lite sömn
  • man är van att äta/gå på toa när det finns tid, inte när man behöver
  • man smyger bättre än värsta ninjan och man kan vara galet tyst
  • man är värsta strategen och planerar som fan för att förekomma sitt barn hela tiden
  • om du är mamma så har du fött barn och skulle lätt kunna få armen avskjuten utan att tjuta.
  • du skulle lätt kunna lyssna läääänge på en kulspruta, jobbiga ljud lär man sig stänga av
Försvarsmakten börja headhunta småbarnsföräldrar! Tror dessutom att en del såna där militäranläggningar har eget dagis.

Ett sådant här praktiskt barnställ, finns i diverse musikaffärer bland gitarrställen. Skitsmidigt Skorpan parkerar på egen hand i det! Idag har Skorpan lekt massor med min HokusPokusstol som jag hade när jag var liten, hon har t om REST sig upp på alldeles egen hand emot den. Krypa är ju för töntbebisar när man kan stå upp! Jag gissar på att hon joggar och står på händer innan hon fyller ett år.

3 kommentarer:

syrran sa...

Fan vad träligt att gator&grönt vann sis...haha Fan vad sur jag skulle blivit om man tänkte att nu fasen ska jag ligga steget före dem och så skiter det sig och så är man stressad på det också...
puss fina syster

Angelica sa...

HAHAHAA Tack för att du livade upp min kväll lite! :)
Och du, självklart har du den sötaste lilla sockertoppen på jorden! (Näst efter min ;) )

Anna sa...

Syrran!
Jag vet imorron totaläger jag dom, då tar jag bilen HA! Ja jag blev fan lite sur imorse jag kom 10min försent men eftersom jag är så jävla mäktig märkte ingen det hihi.

Angelica!
Det bjuder jag på som vanligt:) Man tackar!