onsdag 1 december 2010

[ANNA] Gudars skymning och sånt.

Sicken morron jag hade. Kom ner till parkeringsgaraget, ni vet det jag hyllade i gårdagens blogginlägg. Glöm det. När jag kom ner till garaget 06:20 imorron så möttes jag av en garageport som hade åkt upp halvt. Eller inte riktigt halvt heller, den hade stannat ca 60cm ovanför backen. Jag drog i snören, tryckte på knappar, försökte trycka upp den med handkraft. Men nä den satt där den satt, en vajer hade nämligen gått av. Skapligt frustrerande att inte kunna få ut sin bil kan jag meddela. Jag var ju dock inte ensam, snart bildades en liten kö med folk på väg till sina jobb som ville ner i garaget och parkera sina bilar. Bara att ge upp. Idag var ju bästa dagen för något sånt här att hända eftersom Johanna Köpsén också jobbade idag, och började sju. Så jag ringde henne och hon hämtade upp mig. Hurra! Nu är portjäveln lagad.

Skorpan, Linus och Viktor(vår granne som ville ha lift för att handla) kom och hämtade upp mig när jag slutade. Skorpan och Linus har varit supereffektiva idag, uträttat ärenden på Ikea och vattnat alla(det är ett par vill jag lova) krukväxter hemma. Ikväll ska det tvättas.


Dagens roligaste kommentar från en kollega; Guuud jag blir så trött på dom när di står å növlar med sina betalkort. Hahaha növla, smaka på det, jag älskar´t och ska börja använda det nu! Vad det betyder? Fumla, pilla typ.

Inga kommentarer: