onsdag 29 december 2010

[ANNA] Livstecken..

Jorå vi lever allt, eller vi tror vi gör det och då måste vi ju leva( eftersom vi tänker), filosofisk skit det där ni! Nu måste vi dock få sova en natt snart, eller åtminstone ett par timmar i sträck, det är över en vecka sen sist. Skorpan vaknar på nätterna stup i kvarten och är ledsen, eller mer än hälften av gångerna är hon inte ens vaken hon skriker till i sömnen. Hon verkar inte ha ont någonstans och på dagarna är hon precis som vanligt, busig och superglad. Vetitusan vad det är, mardrömmar? Jag och Linus är riktigt nere på botten, jag börjar känna mig osedvanligt snygg. Den som mår bäst är Skorpan, tur är ju det!

Idag har vi ombesiktigat bilen(inga problem), jag har varit hos tandläkaren och så har vi storhandlat.Vi delade upp oss för att vara som mest effektiva, Linus släppte av mig och Skorpan på Maxi-parkeringen( fan va folk det var i Tornby!) så handlade vi medans han åkte till besiktningen. Skorpan tycker det är skitkul på Maxi, hon sitter som ett tänt ljus och stirrar med stora ögon. Allt man scannar vill hon dock ha och blir lite sur när jag vill lägga det i vagnen istället. Ger man henne något att hålla i och titta på så släpper hon det bara varsomhelst när hon inte är intresserad längre. Nä hon fick hålla sig till att charma folk medans jag fyllde vagnen. Det var hon rätt bra på, jag hörde titt som tätt djupa suckar från andra kunder runt omkring; såg du guuud så söööt, vilka ögon, hon ser ju ut som en docka... Jag rattade runt med vagnen stolt som en tupp.

Nä nu ska jag dregla lite i H&M:s vårkatalog igen, har spanat in mig på några fina saker..

 Min tandläkarmottagning(på samma gata som vi bor) vackert hus, läskigt inre. Jag HATAR tandläkaren verkligen, uschaaan om man ändå slapp. Jag är trist nog inte vidare välsignad med mina tänder heller. Jag har aldrig haft tandsten i hela mitt liv, däremot karies. Jag borstar, tandtrådar och sköljer, sliter som tusan men ÄNDÅ är det nåt nästan varje årligt besök. Vet faktiskt inte vad som är värst, kostnaderna eller smärtan. 

Inga kommentarer: