fredag 31 december 2010

[ANNA] Årets lista..

Årets..

längsta väntan; 8-20/3 dom tolv dagarna jag gick över tiden i graviditeten är det längsta jag varit med om. Kändes inte som 12 dagar, möjligtvis 12 månader.

efterlängtade ankomst; Skorpan såklart! Vi åkte till BB med en vetskap vi kommer hem med en Skorpan. Sen vem/vilket kön denna Skorpan skulle vara det hade vi ingen aningen om.

upptäckt; Stadsmissionens café! Där njuter familjen minst en gång i veckan.

fynd/köp; vårat ståtliga linneskåp, en kär ägodel hemma hos familjen numera.

pang vafan hände; Den 20:e mars födde jag barn, den 1:a november stod jag instämplad på ICA Maxi igen, tiden däremellan spolade någon fram i ljusets hastighet.

musikfynd; Magnus Carlson and the Moon Ray Quintet.

vad fan sa du??? ; Kungen och Camilla Henemark. Allvarligt, det är fortfarande anmärkningsvärt.

förmodade ångest som uteblev; Bilen som lagades gratis, Linus tandoperation som inte behövdes, men framför allt min 30-årsdag. Jag hatar att åldras och har haft ångest varje födelsedag sen jag fyllde 21 tror jag. Men nä när den stora dagen kom kände jag ingenting. Jag är så glad och tacksam för allt jag har, mitt jobb, min familj det skulle känns som ren idioti att ha ångest för en sådan skitsak hädan efter!

återhämtning; Min kropp. I slutet av sommaren regnade mitt hår av och brösten var två urvridna lovikkavantar. Men sen sakta men säkert, två-tre månader efter jag slutat amma så kom livet tillbaka. Håret växte ut och fick tillbaka sin lyster, brösten fastade till sig någorlunda och förutom en något mjukare mage och ett bredare höftparti är jag som "vanligt" igen.

vanesak; Köra bil. I och med att Linus är föräldraledig så har jag fri tillgång till bilen. Underbart, mitt körkort är en mycket kär ägodel! Men från att jag tog körkortet (förra sommaren) tills i november i år blev det rätt sporadisk bilkörning (Linus har ju bilen till jobbet nästan varje dag), och man måste öva för att känna sig trygg och säker. Det har jag gjort nu massor!

Inga kommentarer: