måndag 20 december 2010

[ANNA] Det är en oerhörd ynnest att få komma hem..

..till just mitt hem och min familj. Idag mönstrade jag av Maxi-skutan kl 14:30 och ska inte mönstra på igen förrän onsdag morron. Linus och Skorpan hade handlat det som behövdes till dagens kvällsmat på stan så att jag skulle få sätta mig i bilen och bara ratta hem. ljuvligt. Jag anlände till en lägenhet som vara helt i ordningplockad, min man min kära man, han vet hur fint det är att öppna dörren till en lägenhet utan disk och leksaker/kläder över allt. Jag prisar honom för det! Jag fick uppgiften att trycka på knappen till den färdigladdade kaffebryggaren, arma stackars jag;)

Just nu är Linus och lämnar bilen på verkstan, där vi får hämta den imorron. Handbromsjävel. Vi får väl se vad det kalaset kostar, det är jul snart så varför inte? Jaja Linus trodde inte det skulle bli så dyrt. Skorpan sover så just nu njuter jag av att sitta i soffan och andas lite själv, andas och knapra lite äpple och blogga.

Skorpan har fått för sig nåt nytt, hon ska alltid bära med sig något när hon kryper runt. Helst en av sina egna skor, så släpper hon inte den överhuvudtaget på en timme typ. Känns lite hundbeteende haha, men hon har den inte i munnen utan i handen. Just ja, jag är ju en av dom snällaste jag känner så jag tänkte höra med er bloggläsare därute, främst då småbarnsföräldrarna. Är det någon som vill ha Libero blöjrabattkuponger till ett värde av 125:- (50+50+25). Vi ska inte använda dom (för vi gillar INTE Libero) men smaken är ju som baken så det finns ju garanterat dom som tycker helt tvärt om, blöjor är ju som bekant inte gratis. Så är du någon som brukar träffa mig(eller min syster kanske) så hojta. Först att kommentera får kupongerna.

Grannen gillar Chelsea rätt mycket, Chelsea och Skorpan haha. Vi tackar snälla Viktor för dom piffiga napparna Skorpan fick i julklapp!

4 kommentarer:

Carola sa...

Ja visst är det underbart att komma hem till sin lilla familj när man varit på jobbet. Älskar också den känslan & är det dessutom undan plockat med, jippi.

Jag tar gärna kupongerna om de finns kvar =)

Använder ni Pampers? i så fall ska ja spara deras kuponger till er nästa gång de dyker ner i brevlådan, jag har tyvärr slängt dem andra jag fått =(.

Önskar er en riktigt god jul om vi inte ses innan.

// Kramar Carola

Anna sa...

Carola!
Dom är dina:) Vad är ditt anstnr? Så lägger jag dom i ditt fack på jobbet! Ja tack du får gärna spara Pamperskuponger:)

kramar

Carola sa...

=) Tack snälla. 135 is my number =).
Då skall ja spara dem till dig nästa gång ja får fatt i några =).

tarmen sa...

snyggaste napparna jag har sett!!!!