fredag 17 december 2010

[ANNA] Quick update!

Om en och en halv timme piper jag iväg till jobbet. Linus får hålla bloggfanan i helgen, jag kanske hinner med nån liten update, annars hörs vi på måndag. Nu väntar 3 dagars intensivjobb, kommer förmodligen inte vara en kotte i Tornby i helgen va? Ikväll är det gasen i botten hem från jobbet så kanske jag får se lite av På Spåret ( makarna Haag möter Birro/Koljonen). Nu är nästa anhalt badrummet, sminklöst och mysbyxor duger inte på ett "offentligt" jobb!

Lilla sparven sover förmiddag, hon är skapligt trött när det är sovdags numera. Det tar hårt på krafterna att krypa runt som en oljad blixt och tuffa runt med läragåvagen. Nu reser hon sig upp mot ben och alltmer släta svårgreppbar ytor. Sen ett par dagar tillbaka sätter hon den ena foten före den andra och strävar framåt om man går framför henne och håller henne i händerna. 

Heeej på er!

2 kommentarer:

Linda sa...

Alltså, ÄR inte skropan sjukt tidig med att röra på sig??? Tycker hon har rört sig runt i lägenheten på kort i flera månader nu!!
Härligt!

Anna sa...

Linda!
Haha fullt ös medvetslös är bara förnamnet, vi har ju ingen erfarenhet men det känns som hon va så himla liten när allt drog igång. Det sa bara pang liksom.
Härligt, men SVETTIGT:)
kramar på dig!