söndag 26 december 2010

[ANNA] Så var det över.

Nu är julen slut, det är en väldans fin jul vi lägger bakom oss. Den har varit fridfull, bilen har stått i garaget hela julen, vi har bara varit hemma så när som på hos syrran( i trappuppgången brevid). Lugn, ro och kvalitetstid tillsammans. Nu tillhör ju inte vi dom som brukar åka på turné i julhelgen, det brukar bli en tur och det är inom länet. Idag åt vi julbordsrester till lunch och det var riktigt gott, det var ju bara andra gången som vi åt julmat( om man inte räknar gröten igårkväll). Igår åt vi lunch på Gyllene Måsen haha, det var skitgott med avbrott från kanel och kryddpeppar!

Efter dagens lunch tog vi en promenad, vi gick genom stan för att se om det var någon reahets men det var förvånansvärt lugnt. Vi slank in på Uni och kom ut med en tröja från Mini Rodini som jag spanat på länge och en klänning från Unis eget märke, det var 40% och därmed lite mer överkomligt. Tack gammelfarmor Berit för julklappspengen! Ett fynd till blev det, jag har spanat länge och väl på en svart, långärmad "maxiklänning" (för er som inte är med på fashionistasnacket så är det INTE en väldigt stor klänning eller en klänning från ICA Maxi, utan en fotsid alltså ända ner till backen-lång klänning). Jag är sååå nöjd, billig som tusan och lagom lång (det är ju fan inte lätt när man tillhör hobbitsläktet).

ps När ni tycker att min svärmor är oerhört välklädd( jämt med andra ord). Så är hennes kläder till 99% från Klädstället det ryktas även att det är en sjuhelvetesrea där som startar imorn!

 Jag sportar julklapp, min nya fina tröja från frk, jag älskar mässingsknappdetaljen.

 Skorpan sorterar vidare...
Julens familjefoto!

3 kommentarer:

Gittan sa...

Tack kära Anna för komplimangen och för tipset om rean! Det blir absolut ett besök dit i morgon.
Kram kram

Angelica sa...

YEY för mer familjefoton!! :) Love it.

Anna sa...

Gittan!
Så lite så fina Gittan!
kramelikram!

Angelica!
Det här kom bara för att DU önskade det, vi ska nog kunna klämma fram nåt mer...:)