tisdag 21 december 2010

[ANNA] Ledig tisdag!

Natten bjöd på omotiverat lite sömn. Skorpan tog en vakenvända mellan 02:30-05:00, vi tillbringade den i vardagsrummet och hemmapappan fick ta öronproppar och slagga( det är han mer än värd då han tar väldigt många nätter annars). Skorpan kuckilurade, jag surade. Sen sov Skorpan och jag också ett par tre timmar. När klockan var 11 på förmiddagen insåg vi av en slump att vi hade förmiddagstvättid och inte kvällstid som vi trodde, så det blev snabba ryck, typiskt vi hade massor tvätt men helt otroligt nog han vi allt på två timmar. Nytt rekord tror jag! När vi tvättat klart styrde vi ner mot Stadsmissionen, oväntat gott idag! Lite bilder därifrån får ni framåt kvällen, inte hunnit tömma kameran än. När vi lunchade som bäst ringde bilverkstan och meddelade att bilen är klar, det skulle kosta oss... GRATIS! Fattar ni?! Inte en spänn! Nä det var tydligen så lite så som dom sa, vi justerade handbromsen lite bara. Det där gott folk är varför man ska vara god, ödmjuk och hjälpsam genom livet, det kommer tillbaka till dig när du minst anar. Vi hade räknat med lite större utgifter både på en tandoperation och handbroms. Det ena blev hälften så dyrt det andra gratis.

På väg hem från Stadsmissionen tog vi turen genom några butiker, Skorpan behövde strumpbyxor, det blev tre par (ett par med volangstjärt okej ibland är det himla kul att shoppa till en lite tjeja;). Vi sprang in i två jobbarkompisar till mig (Jenny J och Pernilla D) en ex-jobbarkompis och vår fina Malin. Härligt att hinna heja lite på dom!

I skrivandets stund är Linus och hämtar bilen, på vägen hem ska han köpa en ny hatthylla i på EM i Motala(verkligen på vägen från Tornby not). Den var slut i Norrköping och Linköping. Det var Linus som såg den på nätet och jag var inte sen att säga ja. Vår hall är så himla liten så det fanns inte många alternativ.





1.) Ny hatthyllan.
2.) Hittade en gammal bild på datorn, här är det 11 dagar kvar till nedsläpp så att säga, det visste jag inte då.
3+4.) Skorpan nyvaken efter förmiddagslur, ser ni hur högt snön står på fönsterblecket?
5.) Fin julkort strömmar in på vårat hallgolv, en del är något roligare än andra haha. Det här kommer från Skorpans fyrfotade ludna kompisar som bor i Ödeshög.

4 kommentarer:

Farfar och farmor sa...

Ärligt talat handlar det om avundsjuka, Wilma vill ha sin matte för sig själv och absolut inte dela henne med Skorpan.Vi är helt övertygade om att det går över. Inom en snar framtid kommer hon att älska Skorpan lika mycket som vi andra gör. Så klart går hon undan istället för att visa minsta lilla ilska. Kortet var naturligtvis ett skämt, våra golden älskar barn!!

Linus Forsberg sa...

Morsan för fan du måste ju lära dig att stå för dina skämt! Fegis!

Morsan sa...

Jag står för mina skämt så klart men jag vill inte att någon som läser er blogg ska tro att Wilma inte tycker om barn!

syrran sa...

Shit vad tjock du är på bilden sis ;)
Men du är så himla fin!
puss