lördag 1 januari 2011

[ANNA] Nyårsafton del 1..

Skorpan har låtit oss sova helt okej tre nätter i rad och jag är så oerhört tacksam. Linus och jag är fortfarande galet trötta, svårt att reparera lång tid utan sömn med tre nätter. Men det gör att vi överlever och det är fan inte nog så illa.

Till lunch på nyårsafton gjorde vi en gudomlig, somrig caesarsallad, vi verkligen älskar caesarsallad båda två, hemgjord ska det va! Efter lunchen mötte vi upp med våra vänner, Bengt&Frida och Johanna( eller ja Bengt trillade in något senare men vi hann ses en bra stund för det, dessvärre fastnade han då inte på bild). Eftersom vårat förstahandsval, Fräckas, var stängt fick det bli Espresso House. Inte det på Stora Torget, huh jag får klaustrofobi där inne! Det är överlevbart om man är två vuxna som ska språka lite över en kaffe, men mer folk eller barn inblandade nej tack! Utan vi valde Espresso House på Trädgårdstorget, mycket folk på stan och nästan fullt på fiket. Jag fikade på min favorit, hallon-kardemummamuffins, Johanna matade Skorpan med gröt( hon var en naturbegåvning:). Snillen spekulerar hann vi med en stund, många teorier om NÄR decenniet börjar och var ligger exakt ligger Skagen, varför heter det toast Skagen när det är en svensk "uppfinning" ??? Ja ni ser högintellektuellt värre, där av min extrema tänkarmin på en av bilderna.

Sen styrde vi hemåt för att förbereda kvällens festmat, byta till piffigare kläder och Skorpan skulle få en liten eftermiddagslur.

 Jag nyårsaftonsfikar i en brun/prickig-chiffongblus av märket Pingla, blinget kommer från Bianco. Skorpan dekorerar världen i en rosa body med spetskrage och bruna "äppleknyckarbraxor" rubb och stubb från H&M.

Inga kommentarer: