torsdag 6 januari 2011

[ANNA] Today.

Nyss hemkommen från jobbet/storhandling. Vilar i soffan med en kopp kaffe och min make. Hemfärden var en tålamodsprövare, väglaget är ju minst sagt trist och på vägen hem hamnade jag dessutom bakom herr Snigellund. Herr Snigellund hade valt bort tillvalen elektroniska fönsterhissar och gaspedal på sin nya BMW. Visst det är som sagt taskigt väglag men hade den här mannen kört långsammare hade han stått still. I bilstereon mässade Dead Prez;  "uh, one thing ´bout music when it hit you feel no pain. White folks says it controls your brain. I know better than that!" Jag såg i mitt huvud hur jag körde upp brevid Snigellund, tryckte på fönsterhissen och vevade med min hand som en liggande hip hop-pistol och formade munnen till bang. Nu är jag ju den vitaste småbarnsmorsan på den här sidan Stångån och jag hade dessutom bilen fullastad av blöjor och ICA Maxi-påsar så jag hade ju bara sett löjlig ut. Men i mitt huvud är jag så jävla cool, bara så ni vet, så jävla cool. Bigger than hip hop är för övrigt en av mina fetaste favoriter.

Linus har förövrigt åldrats minst ett år på denna förmiddag, Skorpan är hård mot honom. Vägrar sova och jonglerar med diverse krukväxter, krukor. När Skorpan somnat ikväll häller vi upp en öl till Linus och lägger honom på spikmattan framför Dexter. Det är nog den enda räddningen.

later..

5 kommentarer:

Johanna sa...

Hahah säker på att det inte var bakom mammas bil du hamna. Trodde att vi ladrig skulle komma fram.
Gött för han. Här hemma är det vin och Euntorage ist. Å den enda ansträgning jag gjort i dag är att fynda skidkläder på 50%-rea. Puh vad jobbigt, inte! ;) Puss på er

Linda sa...

Kan Skorpan vägra sova alltså? ;)

Linus Forsberg sa...

Skorpan kan tydligen det mesta...

Linda sa...

Trodde hon somnade på stört när ni la henne i sängen! Hihi
Trodde det var vi som höll på med såna där sömn-strider......... men skönt att hra att det finns fler....

Anna sa...

Linda!

Hahaha den dan hon somnar på stört när vi lägger henne på kudden ringer jag BVC, sabla unge...;)