fredag 28 januari 2011

[ANNA] Efter lunch..

Efter lunch tog vi en promenix i det kalla gråvädret, postade ett traderapaket och spanade lite efter en vårjacka till Skorpan. Allt var tråkrosa alt. Hello Kitty så vi bordlägger det tills lite mer kommer in i butikerna. Istället styrde vi mot Stadsmissionen och lite fika/mellis för Skorpan. Mycket barn där idag, Sofia dök upp med sin Alma( när jag la in bilder på datorn så såg jag att jag fick med Almas barnvagn uppe i ena hörnet innan jag ens såg dom). Ikväll kommer grannarna tillika familjen Johansson/Karlsson upp på lite tacos, lite Let´s Dance på det så har vi väl 80% av Sverige ikväll haha. Men nä det sistnämnda hoppar det här hushållet!

 Fikadags i semlebody och jeansklänning.

 Trappstegen upp till "scenen" är inga som helst problem hon är snabb som en vessla, när vi vände bort huvudet för en sekund så var unga fröken borta vid disken och spanade på läsken.

 Skorpan är numera överallt och ingenstans, hennes armar har teleskopeffekt och når även sakerna i mitten på bordet. Uppe i hörnet entrar Alma.

Trekvartsärmad topp från Stray Boys bidde dagens.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Något osmidig, valet av vagn var "rejält, inget jvla fjös!"... tur det finns kyrkor att fika i! Vilket fika sen... mums! Trevlig helg! /Sofia

Anna sa...

Hahaha måste dock säga till din vagns försvar att den är ju knappt bredare än en rullstol så jag tycker att rampen är dåligt handikapp/barnanpassad. Ni har en Kronan va? Hört många som är nöjda med den.
Tack det samma:)

Johanna K sa...

Typ stans snyggaste morsa! Puss

Anna sa...

Äsch då Johanna jag blir ju generad, durå du är ju f r o m tisdag hetast på Östsvenska har jag hört;)
puss!

Anonym sa...

Ja hurra för Kronan, stabilt! O grattis i efterskott!