söndag 16 januari 2011

[ANNA] Jobba jobba jooobbaa.

Jag har inte gått och dött eller nåt, jag har bara inte tid, jobbhelg stavas det. Om tio minuter bränner jag iväg igen, 12-22:15 på schemat idag, när vi plockat undan och låst stället så är jag väl hemma till 22:40 iaf. Nä inget gnäll här inte, arbetstid är ju egentid...eller??

Här hemma bjuder Linus Maria&Markus på kalops till kvällsmat och kusinerna får leka lite.

Det är dagens agenda, hej på er!

4 kommentarer:

Anette sa...

Hej Anna!
Ledsen för dagsavslutsstrulet igår, visste inte att den skulle vara så kort och det visste inte Helena som drog ut den heller. Sen när vi testade igen gick det inte att få nån kopia... Hoppas det går att lösa ändå!
Har spanat in menyn för Stadsmission v 3 och det verkar ju så gott så om ni ska dit vill jag gärna följa med!
Ha det bra på jobbet :) KRAM

Anna sa...

Anette Anette!
Det är absolut ingen ingen fara med dagsavslutet huvudsaken att du fick ut ett iaf! Kopieringskopian duger gott och väl:) Visst låter kommande veckas meny väldigt lockande(som vanligt säger vi:) självklart ska du och Melvin haka på oss. Den enda dagen som vi kan i veckan är fredag (måndagar är det stängt och jag jobbar dag, tisd-torsd)
kramar!

Anette sa...

Ja jag hoppades att ett var mycket bättre än inget :)
Fredag bokar jag in lunch med er! Först var soppan det givna valet men ugnspannkakan verkar också god med rotfrukter och de smarriga tillbehören, svårt val. Fast tror det blir soppa eftersom jag är så dålig på att göra det hemma...
Vi kan väl höras på torsdag och bestämma lite mer exakt?!
Kram

Anna sa...

Hahaha ja ibland är det svårt som tusan mellan dom två rätterna:) Jag lutar lite åt soppan, Linus är bestämd på ugnspannkakan.Vi brukar gå dit kl 13( så hinner vår lilla best sova en stund på förmiddan innan) Done deal!
kram!