torsdag 13 januari 2011

[ANNA] Torsdag som idag då.

Idag steg jag upp i ottan( gör jag jämt på torsdagar) 05:40 ringde klockan. Lämnade min snusande familj och styrde mot jobbet. Jag brukar stå och titta en stund på Skorpan när jag går upp så där tidigt, hon drar djupa andetag och suckar så sött i sömnen. Fördelen med att börja så där tidigt är att man slutar tidigt, jag handlade lite efter jobbet och svängde in på vår gata vid tjugo över två. Skorpan och Linus som varit ute på promenad mötte mig utanför porten och hjälpte mig att bära upp maten. Vi hann med en snabb dejt med Vilma&Maria också som dök upp nere på gården. Väl hemma lassade vi in maten och styrde ihop lite fika. När mössan åkte av fick jag se att vår lilla sparv var alldeles nyfriserad, Linus hade plockat fram saxen i förmiddags och agerat bebisfrisör. Det var verkligen på tiden! Håret växte ner i i tofsar över öronen och den där långa hårlocken i nacken är nu väck. Så nu har hon en ärtig liten pojkflicka frisyr a´la Stina i Vi på Saltkråkan, passar hennes sätt perfekt. Ni är välkomna att boka tid hos Linus med era håriga små bestar, föning och styling ingår, vi tar inte kort.

Jag fick hem ett paket från H&M idag som mestadels innehöll enfärgade basplagg i galna färger till Skorpan till i vår. Modiga morsan beställde strl 86 (ska tydligen passa 12-18 månader) varför jag alltid ska ta i så dant och aldrig lär mig begriper jag inte. Kläderna var som hus, det finns inte en sportslig chans att hon har vuxit i det innan hösten. Skorpan brukar ofta kunna börja använda storlekar en månad efter hon egentligen ska ha vuxit ur dom, lillsnörpa. Så nu returneras klädpaket imorn och byts mot storlek 80 så kanske hon växer i det om två månader iaf.

I eftermiddags kröp Skorpan fram till Linus som låg på rygg och pussade honom med riktiga pussar tre gånger mitt på munnen, gulligt och mysigt så man får dåndimpen. Jag fick två, dom smakade hallonbåtar och vanilj.

Inga kommentarer: