lördag 8 januari 2011

[ANNA] Veckodag? Högst osäkert.

Jag ger mig inte på att skriva vilken veckodag det är haha. Inte mindre än fyra gånger sen Skorpan föddes har jag modigt spikat vilken veckodag det är här på bloggen och haft fel! Oerhört pinsamt. Just veckodagscentrat i min hjärna (läs Linus också) har fullständigt ballat ur. 

Skorpan sov 19:45-08:00 utan någon "assistans" amen-halleluja. Efter grötfrukost, bus, dusch och påklädning för mig och Linus, två bajsblöjor och ett mellis har klockan blivit förmiddagslur. Jag och Linus njuter en stund i soffan. Skorpan har någon märklig idé för sig att om en dörr står öppen och hon ska krypa genom den så skjuter hon till den så mycket att hon precis kan pressa sig igenom. Tok-Laban! Ibland undrar man verkligen vad som rör sig i huvudet på dom små liven.

När Skorpan vaknat väntar pannkakslunch för dom vuxna sen blir det nog en promenad. Jag skulle använda mitt torrschampo imorse och till mitt stora förtret var det slut! Major crisis! Torrschampo är livsviktigt så det får bli en sväng förbi Jills salong på stan.


That´s it for now!

Inga kommentarer: