tisdag 4 januari 2011

[ANNA] Lite av dagen..

Inatt sträcksov vi, hela familjen, åtta timmar! Det är helt ofattbart. Det är kanske 5:e gången det händer på nio månader( det är ju fanimej vansinne men faktum). Jag hade nog inte föreställt mig innan jag skaffade barn att sömnbristen skulle vara det tuffaste, jag fatta ju att man skulle sova mindre, men så här, nä det här är en upplevelse minst sagt. Å andra sidan blir man ju lycklig när man får sova och det är ju gratis.

Utvilad tog jag plats i Cissis frisörstol kl 10:15, 12:00 lämnade jag salongen. Nyklippt, nyfärgad, nyinpackad och skalpmasserad, UNDERBART! Jag gick hem och hämtade upp familjen, sen styrde vi snabbt ner på stan igen, lunch på Sibylla (laxmeal mumma). En tur i några affärer resulterade i en väldans fin bh till mig. Linus och Skorpan spontanshoppade ett par jättefina jeansleggings/mysbyxor igår. Bra jobbat farsan säger jag, han håller fanan där jag lämnade den, shopping&kaffe!

Imorron styr vi mot Ödeshög och Skorpans farfar&farmor. Det blir lunch på Lysings konditori (bästa konditoriet som finns!!) det ryktas att vi får wienersemlor till efterrätt. Mina svärföräldrar måste ha läst mina tankar jag har varit sugen på wienersemla i flera veckor!





1.) När jag provade bh:ar provade Linus och Skorpan diadem.
2.) Bhfynd, halva priset, somrig&vårig!
3&4.) Min pappa kom förbi igår med min gamla dockvagn, åh som jag lekte med den! Jag är än en gång så glad att dom sparat alla saker/kläder från när jag och syrran var små!
5&6.) Skorpan på Sibylla, dock såg vi mest hennes lilla bakhuvud med sötlocken. Hon ville bara titta på personalen som vek servetter, dom gullar så dant med henne jämt när vi är där och kallar henne sötisen, Skorpan gillar dom massor.

1 kommentar:

Anette sa...

Härligt med hel natt, hoppas det blir många fler sånna framöver :)