onsdag 12 januari 2011

[ANNA] Onsdagsbilder..

Efter den kalasgoda strapatsadan hämtade vi upp syrran och Vilma för att styra ner på stan. Syrran skulle posta ett Traderapaket och vi köpa brallor till Skorpan. Vi stannade vid Linds och plockade upp lite fikabröd till eftermiddagskaffet. Stadsrundan avslutades med en tur i Trädgårdsföreningen sen gick vi hem till oss för att leka och fika. Himlans fin ledig onsdag det hära!














1.) Skorpans nya brallor, supertuffa röda stuprör, galet mjuka jeansleggings. Det blev storlek 80 som hon förhoppningsvis växer i förr eller senare. Nu har hon precis vuxit i strl 74(som är för 6-9 mån) hon är ingen jättebebis direkt..
2-7.) Skorpan studerar sina knäppa föräldrar som blev sex och ett halvt och skulle brottas i snön.
8-9.) Slappa morsan i en gammal reafynd-hemmamyströja från Bik Bok. På väg ut på promenad, enkel grå ylletröja från Benetton med rak halsringning.
10-15.) Lek och bus idag!
16.) Dagens lunch, strapatsada, en sorts grekisk omelett på ägg/tomater/fetaost. Ser lite mysko ut men är galet gott och enkelt. Eftersom tomaterna här hemma i Svedala inte är så söta och solmogna som dom grekiska funkar plommontomater på burk bäst.

Inga kommentarer: