lördag 29 januari 2011

LINUS Lördag med folk.

Idag har vi varit sociala Skorpan och jag, minst sagt. Precis innan Anna for till arbetet så kom farmor och farfar för att spendera tid med sitt favoritbarnbarn (innan ni säger nåt -än finns det bara ett!). Detta betyder ju som vanligt att farmor får leka och farfar meka, i detta fall installera en badrumsfläkt som Markus så snällt hade hjälpt till att montera kvällen innan (som var tacokväll!). Nu blåser det friska vindar i badrummet. Tack Markus och Ken!

Efter att vi vinkat farväl till farmor och farfar gick vi raka vägen in till familjen i A't som av en händelse hade mat i ugnen! Vilket sammanträffande! T o m Skorpan bjöds på mat av Vilma och tackade genom att slå Vilma i ansiktet med en (mjuk) skallra. Tack Vilma! 

Efter detta trodde vi väl ändå att dagen skulle vara över, men icke. Frida (som tidigare hade ringt för att låna en hjärtformad pepparkaksform men istället erbjöds en jättestor dalahäst) hade bakat prinsesstårta och bjöd upp (ner) till kalas. Vi tittade på lite fotboll och delade ut fjärrkontroller för att sedan gå upp och slockna på stört. Eller, Skorpan då. Själv spelade jag lite tvspel, fet efter en jättegod tårta. Tack Frida! 

Tack Skorpan!




God natt min skatt!

1 kommentar:

Ken och Gittan sa...

Tack för idag Skorpan och Linus!
Kramar från farfar och farmor