söndag 2 januari 2011

[ANNA] Sundayblogg.

Huh sicken trött morsa det sitter framför den här datorn. Jag har jobbat 06:45-16, vilket innebar att jag gick upp innan jag gick och la mig. Det har varit en hård dag på jobbet, 10-16 av mitt arbetspass var det lååånga köer och min telefon ringde oavbrutet, när jag äntligen kom hem dog jag en stund i soffan med en kopp kaffe. Såg på Sibas reparationssida att min lilla laptop fått en ny fläkt och ny kylblabla och är på väg från verkstaden. Åh vad jag saknat min lilla tunna, blanka fina tjejdator. Nu hoppas jag bara att jag kan ta reda på när Willy jobbar så jag kan hämta ut den HA-HA-HA (Siba årets pruttbutik, butiken för dig som vill bli upprörd).

Nä nu sover äntligen Skorpan och det är te och Dexterdags hemma i den här sängen för makarna Forsberg. Den här veckan väntar endast jobb imorrn(kväll) och på torsdag i övrigt är det familyweek! Massa roligheter inbokade!

Skorpans lååånga underkropp, miss Legs kallar vi henne. Blöjorna är rätt tunna nu för tiden, syns ju knappt. Ikväll har hon skakat den där lilla rumpan till Shakira, Skorpan älskar Shakira. Hon kryper snabbt till tvbänken där hon tar plats, sen står hon på tå och den lilla stjärten skakar i 110. 

2 kommentarer:

Johanna sa...

Ow jobar du i kväll! Då får du äran att vara min chef!

Anna sa...

Ja jag såg det i Persica igår och blev så glad!!!
ses sen! puss