torsdag 27 januari 2011

[ANNA] Dagen får plus och nåt minus..

05:30 väckarklockan ringer     -
06:00 äter frukost och läser tidningen på nätet ++
06:40 svänger in med bilen på mitt jobbs parkering ++
06:43 slänger glas i returstationen --- ( det var ju fan 16 minusgrader typ och jag hittade inte mina vantar)
07:00 startar igång på kontoret +++ (helt okej småpratar lite med min kollega Eva-Lena)
09:10-09:40 frukostdags på jobbet ++++ (är vrålhungrig och vi har en stor fin frukostbuffé)
11:00-11:30 Gör ett uppehåll i kassaredovisningen och erbjuder mig att sätta mig i kassan en stund eftersom det är långa köer. ++++ (Eva-Lena blir väldigt glad och det är en fin känsla att göra någon glad, jag hade dessutom en väldigt trevlig dam som handlar av mig, säger att jag är klämmig och önskar mig en fin dag, klämmig är väl ändå mysigt!?)
12:10-12:40 lunchrast ++++ (jag var hungrig och min enchiladas-matlåda är mycket god, jag och mina kollegor har ett trevligt samtal om Mjölby stads utbuds vara eller inte vara, solen skiner in genom fönstret).
13:00-13:20 det är kö i kassan igen så jag lägger ner mitt arbete och hjälper Eva-Lena igen +++(ett väl utfört arbete ger en inre tillfredställelse...som Karl-Bertil Jonsson säger..)
13:20 Ser på övervakningsmonitorn på kontoret att en av "mina" stamkunder, Bosse, dyker upp i kassan. Går ut och småpratar lite med honom, han skiner upp och blir jätteglad. Känner honom inte egentligen men han är en sån där farbror som behöver få prata lite och han säger att jag gör honom så glad. ++++
13:50 arbetsdagen är slut och jag stämplar ut +++++
14:00 har hämtat en kundvagn och börjar veckohandla + (fan va folk növla långsamt framför mina fötter hela tiden, fick dessutom tag på en kundvagn som drog åt höger, hatar höger.)
15:00 svänger in på s:t Korsgatan och lastar ut maten och kör ner bilen i garaget. +++
15:10 kommer upp i lägenheten, Skorpan flinar högt jag med +++++
15:40 lägger Skorpan samtidigt som Linus brygger kaffe, Skorpan somnar direkt. +++++

 Suddig bild men ni ser ju, allt hår som ser ut som lugg är amningshåret som växer ut, ser ut så över hela huvudet. Allt hår jag tappade av amningen växer ut för fullt. Kul men jävligt trist att det ser ut som man har en mattfrans runt huvudet. Detta får ++++ och ---.

Linus brukar skicka små mms så jag inte ska sakna dom för mycket. Det här gjorde min dag. Här lyssnar dom på hip hop och hänger ut på morgonkvisten. +++++

2 kommentarer:

linus sa...

min dag i plus och minus:
vaknade och du var på jobbet -----
sen kom du hem +++++
kaffe +++++

Maria sa...

Ha ha mitt hår ser precis likadant ut:)