lördag 22 januari 2011

[ANNA] Lördag hittills..

Efter lunch tog vi med kusinen på en promenix till ankdammen med en bit torr limpa. Dock hade fågelstackarna stuckit och pölen var igenfrusen, men men en promenad blev det! Om än med snö som blåste rakt i nyllet, men frisk luft varje dag bör man ha. Efter promenaden följde vi med hem till kusinen och busade runt och fikade. Vi utnyttjade deras lite större lägenhet och Skorpan kunde springa fritt med gåvagnen, hon bjöd även sin kusin på skjuts. Skorpan tar vad hon har nu mera för att kunna "gå själv" hon kryper själv till läragåvagnen och sportar iväg, annars tar hon t ex en köksstol och skjuter framför sig som stöd. När vi ifrån Maria, Markus och Vilma, slocknade Vilma av allt bus och vi hann bara hem så slocknade även Skorpan. Himla bra att dom kör slut på varann.

Dagens slappa morsa kör torrschampo och slarvig knut, till det en favoritmyströja. Fick den av en gammal killpolares morsa för 15 år sen. Hon hade färgat den och tryckt små mörkblå fjärilar på den när hon var ung. Idag är tröjan 40 år gammal.

Uppe i vänstra hörnet på det översta kortet syns det här, det är en bild från vårat bröllop som Emil tagit. Av min man får jag såna mjuka pussar som smakar jordgubbsglass varje dag.

Inga kommentarer: