torsdag 8 december 2011

[ANNA] torsdag. ilsk torsdag.

Nähä ni ilsk och lite butter det kan nog vara jag det. Säkert för att jag är apatrött och lite smygbakis. Hela vägen hem från Tornby låg jag bakom en Skoda vars förare var en gubbe med keps. Gubbar med keps kör såååå sakta och är över lag oberäkneliga. Den här gubben körde i 20, som mest 30 km/h även där det var 70. Hans bromsljus var tända i princip hela resan. Jag som redan där var ilsk och butter kokade i bilen bakom. När jag kom hem möttes jag av min fina familj och blev genast på bättre humör. Ända tills det förbannade Bredbandsbolaget-försäljnings-numret som ringt min mobil 5 ggr om dan i en vecka ringde igen. Den här gången hann jag svara. En mycket syrlig fru Forsberg talade om att hon inte fattade försäljarens (verkligen grötiga) dialekt och SKULLE INTE HA NÅT. Slängde sen på i örat på honom. Ärligt nästa gång Bredbandsbolaget/Telenor ringer och ska sälja nåt värdelöst skiterbjudande så BYTER jag operatör. Dom ringer varannan vecka och det är sååå förbannat tjatigt. Nu är det bra, jag utmanar er. Ring EN gång till och ni förlorar mig som 1.) mobil kund 2.) fast telefoni-kund 3.) internetkund. Skyll er sen själva. Vid middagen tittade Skorpan på maten på sin tallrik och kastade den sen från ingenstans uppochner på golvet, hon fick gå ifrån matbordet direkt. Så gör man inte. Hon bad om förlåt och vi kramades efter en stund.

Jag och Skorpan är rätt lika när vi surar. Så just nu ler jag lite åt min egen uppsyn. För jag känner mig som Skorpan när hon är sådär trulig, testande och lite konfliktsökande.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Dagens tips för att bli lite fräsch såhär i grårusket:

Blanda lite olivolja (eller ekologisk kokosolja är ännu bättre), strösocker och lite honung. Ta med in i duschen och skubba loss. Torka efteråt med handduk, ingen kräm behövs. Taadaaah, len som en babyrumpa.

anna sa...

Måste testas! Låter döhärligt ju:-) tack för tipset!