lördag 31 december 2011

[ANNA] i torsdags..

Torsdagen i bilder kommer hära...

 Skorpans farmor och farfar hade med sig något dom vet att hela familjen älskar på julafton. Nämligen Lysings "världens godaste sylt" blåbärssylt. På torsdagen stekte vi plättar och öppnade härligheten. Det behöver inte finnas annan sylt. Snart packar jag väskorna och flyttar till Ödeshög. Lysings har allt jag behöver.

Mamman i familjen drog på sig jeanshängselklänningen aka fixarklänningen. Sen drog vi till en secondhandaffär av rang till att börja med. Kvällen ägnades åt städning och Blocketannonseringsfotografering (där har ni ett långt jävla ord)


 Med från seconhandaffären följde detta för en ynka guldpeng. Känner ni igen det? Mitt favvospel som liten, jag och min fina morfar spelade det massor. Då var jag kung på det, nu ska jag utmana Linus! Skorpan är lite för liten än men det får stå som prydnad i hennes stringhylla så länge. Om ni kan er tyska ( ett av mina huvudspråk från gymnasiet) så ser ni att det står Pilz-Flohspiel på kanten av asken. Det betyder alltså "svamp-loppspel".

På kvällen hittade vi en liten flaska skumpa i skafferiet, den knäckte vi framför en film. Man måste komma ihåg att njuta och unna sig lite när man är småbarnsförälder...

Inga kommentarer: