torsdag 15 december 2011

[ANNA] torsda snorig torsda

Jaha ni man vet aldrig vad som lurar bakom nästa krök som småbarnsförälder. Månne en ny förkylning? Det var väl en frisk vecka sen sist va? När jag kom hem från jobbet möttes jag av ett barn som nös så snoret sprutade. Jag hade på känn att det var något på gång redan igårkväll, Skorpan stökade och grymtade som fasen när vi lagt henne och vi var inne flera gånger hos henne innan vi ens hunnit gå till sängs själva. Ingen känner barnet som föräldern, man ser dom där små tecknen och har rätt i 9 fall av 10. Skorpan och jag har tagit en lugn eftermiddag/kväll här hemma. Hon har badat, sen har vi legat under en filt i vår säng och tittat på Barbapapa. Efter att ha läst Listigt Alfons som godnattsaga så ligger nu Skorpan i sin säng.

Linus är på personalfest och väntas inte hem än på ett par timmar. Jag har krupit upp med min laptop under en filt i soffan.

Dricka juice och mysa under film när man är sjukis.
Fick lite blöjrabatter hem i brevlådan idag, från såväl Pampers som Libero. Nu är ju det förstnämnda märket Forsbergs weapon of choice så Libero har vi ingen nytta av. Ingen bloggläsande småbarnsförälder som vill lägga vantarna på dom. I första hand blir jag ju väldans glad om det kanske är ett byte mot Pampers t om;)

 Min fina kollega Netts kom insmygandes på kontoret med en liten present från sin Londonresa. Hur gulligt är inte det?! Jag skjutsade henne och resväska till jobbet och fick kakor som tack:) Linus älskar kakor, jag älskar Lemon curd, en klar win win här hemma!!

2 kommentarer:

Maria sa...

Tjoho...gillar libro:) tror inte jag har några pampers kuponger..ska kolla:)

anna sa...

Du får dom:-) lägger dom i ditt jobbfack (312va ?) kan göra det på tisd på jullunchen:-)