söndag 25 december 2011

[ANNA] juldag

Linus jobbar idag (8-18) han jobbade även på julafton och imorron på annandagen. Jag känner mig lite sådär 80-tals julmusikvideo-larvig. Det enda jag önskade egentligen var att han genom nåt sånt där mirakel skulle vara ledig. Jag vet, det är ju egentligen bara en dag, såna finns det ju 365 av på ett år. Men julen är speciell och man vill vara med sina nära och kära, så längtar efter honom det gör jag!

När jag gjorde lunch åt mig och Skorpan när vi kom hem från lekparken, så hör jag hur hon skrattar i hallen. Hon har hittat en tomteluva som hon drog på sig och står och skrattar åt sin spegelbild haha. Jag lyckades med en supersnygg matchning, Happy Socks och Polarn&Pyret långfillingar i en underbar kombo!

Jag fick så fina julklappar igår, Linus är så finurlig och jag hade ingen aning om vad han hade köpt. Det är ju sååå mycket roligare att bli totalt överraskad en att önska sig något tycker jag. Han är en jäkel på att komma på saker. Jag fick bland annat biljetter (ska bli skitkul, jag älskar Lindström/Schyffert!)  till oss båda, mitt favorit schampo/balsam. och så en sak till, ett pyssel kan man säga, ni får se framöver!

Inga kommentarer: