fredag 2 december 2011

[ANNA] hörni!

Det blir ju alltid så gemytligt när vi hålls och delar med oss här på bloggen! Kan ni inte ta en bild från erat På Spåret-mys ja alltså tittar ni på någe annat mot all förmodan så dömer vi ju ingen för det. Bilden mailar ni sen till fam.forsberg@hotmail.se  så slänger vi upp ´ett sen i ett sånt dära mysigt inlägg. Jag vittjar inkorgen under när det roliga är slut dvs under Skavlan;)

Kom igen nu alla ni härliga läsare! Tänk om tänk om det är det okänt ansikte..eller en släkting eller en vän eller en kollega..tänk om.

KRAM!

4 kommentarer:

Angelica sa...

ANNA! Vill du att jag kollar med Elin om hon kan göra ett fat i liknande stil som det jag har? Eller vill du maila henne själv?? :)
KRAM

anna sa...

Du får mer gärna höra med henne hur mycket hon skulle vilja ha om hon har möjlighet! Om du vill ger du henne mailadressen i detta inlägg. Kram!

Linda Jö sa...

men åååå, det hade kunnat bidra med! men, nu när jag läser är det redan lördag morgon.......
jag och micke kunde en hel massa igår, så det var riktigt sköj!
jag sa Kina redan på 10 poäng - Oäääj!
;)
och borgholm kunde vi långt innan båda lagen, men det kunde nog dom flesta....
trevlig helg på er!

Anna sa...

Skitans också;) Vi greja med Kina hejja hejja va bra vi är Linda!! Jag ska ju inte säga att vi kunde alls allt men lite småtröga var allt lagen ibland, men det är väl lätt att säga när man inte sitter med pressen...
detsamma!