fredag 30 december 2011

[ANNA] fredag som idag!


 
En nyvaken Skorpan innan vi drog till lekparken. Den fina flanellpjamasen är ett PoP reafynd för 80:-, konstig storlek dock 1-1,5 år och den börjar bli lagom nu. Jag är inget för overpriced tamedkaffe, nä jag älskar gammal hederligt bryggkaffe som jag gärna fyller min Waynes Coffee-mugg med. Förbannat billigt och gott! En värmande och uppiggande vän för en ibland trött mamma i lekparken.

 En annan tröttis som behövde fyra rejäla koppar java var lill-korven (Vilma alltså). Hon var nyvaccinerad och hade galen tandsprickning. Livet var kämpigt så hon stämplade ut och sov i 20 min i min famn. Efter som hon är en lätt liten fis var det snarare varmt och gosigt att bära på henne än tungt. Dock fick jag handla på ICA på vägen hem med en (tandsprickar-)dregelpöl på jackan the size off mattallrik.
 Skorpan tyckte det behövdes städas och kom med trasor och svamp i högsta hugg, sen städade hon köksluckorna när jag diskade. Jag hade förövrigt Polarn&Pyret-kostym på mig. Snygg va?

Detta ägnade jag en stund på kvällen till. Dagismärka ett lass av Skorpans kläder. Skitsmidiga stryka-i-lappar som tål maskintvätt 90grader. Dom är tunna och mjuka så dom inte ska vara till obehag, jag strök dom på undersidan av tvättråden (där det iof finns rader att skriva namn på, men ooorka) så syns dom inte i onödan.


I skrivandets stund har vi kollat På Spåret. Vi gjorde en helt okej insats och satte Ängelholm på 10 poäng, Lasse Winnerbäck på första två orden i första textraden( vafan vi bor ju i Linköping), även Äppelkriget(underbar film med underbar låt), Kuala Lumpur på 8 poäng, the Full Monty, clotted cream, brudorkidé och aporna kirrade vi.

Inga kommentarer: