onsdag 21 december 2011

[ANNA] onsda

Igår eftermiddag började min röst kraxa, ju längre kvällen gick desto mer försvann den och nu är det borta. Helt borta. Det kommer bara ett väsande och ont som fan gör det. Skitans hoppas det är över snart. Har dåligt samvete för Skorpan dock, har försökt förklara för henne varför jag är så tyst så gott jag kan, roligast var dock när hon härmade mig i lekparken.

 Nyfixad i håret! I en annan stol hos frisören satt en bekant tjej, eller vi trodde det iaf och senare under dagen fick jag fick jag reda på att det var så. Isabell! Vi såg inte att det var du med alla folieslingor som hängde ner för dina ögon! Säger ett ordentligt hej nu!

Igårkväll var jag och Johanna på Aioli och drack vin och jag testade något jag varit nyfiken på länge. Baconinlindade dadlar, det var supergott! Jag fick med mig en julklapp hem till Skorpan från snälla Johanna. När jag kom hem sov ju redan Skorpan så hon fick den vid frukosten. Hon blev sååå glad över änglaspelet med Mumintroll och vill ha det tänt hela tiden!


En härlig kompiskväll:)

Nähä nu brinner det i knutarna, Skorpan sover och jag ska vara hos frisören 14:45, Linus sms:ade precis att han fastnat vid järnvägsbommarna på väg hem från jobbet. Det blir språngmarsch hörni!

4 kommentarer:

Bella sa...

Bekantingen här =) tror det roligaste var när jag satt och såg ut som ett ufo var att höra hur nu fick förklara för söta Skorpan att de INTE skulle göra så med henne =) tror t.o.m jag såg dig (Anna) rusa förbi mitt jobb på väg till Cissi idag! Hoppas du också blev fin i håret! / Bella

Anna sa...

Hej Bella!
Jag blev så glad när Johanna igårkväll sa att du läser vår blogg! Verkligen superkul, du är en av dom dära spännande jag inte vet;) Du menar att du HANN se mig alltså haha, jag joggade minst sagt ända hemifrån eftersom Linus blev sen från jobbet. Jag svischade in hos Cissi, andan i halsen, så var hon 10 min sen, typiskt, hatar att springa ju, träning är INTE min grej;) Skorpan såg minst sagt tveksam ut till foliekreationen, hmm undrar om man ens FÅR göra folieslingor på barn eller om socialen tar dom då? Måste fråga på nästa BVC-besök!

kram och god jul på dig Bella!

banditgrrrl sa...

Vad sött att ni hittat varandra här!!! Tack för en superhärlig kväll! Det var underbart. Å tänk vad fint att du la det sista av din röst på mig! ;)

banditgrrrl sa...

Och vad kul att hon gillade spelet!