tisdag 6 december 2011

[ANNA] stadsmissionen

 Notera att det saknas ett barn på bild 2 och bulan under duken. Vilma-galenpanna lyfte på duken och försvann med ett flin när jag sa "nu fotar moster" haha. Det finns inte en busfri sekund när kusinerna är tillsammans. Det finns inga osvettiga föräldrar i närheten heller;)


Vi fikade mellis på Stadsmissionen i eftermiddags. Min fina godhjärtade syster hade slagit massor leksaker och gosedjur i fina julklappar och lämnade till stadsmissionen. Meningen är att dom går till familjer som inte har ekonomisk möjlighet att köpa julklappar. Här hemma har vi rensat och ska göra detsamma.  
Jag uppmanar er med! Det finns garanterat leksaker som det inte leks med i era hem. Slå in dom och fäst en lapp på så man vet vilken åldersgrupp den är riktad till, så den hamnar så "rätt " som möjligt. Paketen lämnar du sedan in på Stadsmissonens kansli, i Tornby (se hemsidan) eller på Ågatan (ligger i anslutning till caféet, på Åhlénshusets baksida). 
Jag missionerar för en fin jul för ALLA där inte prislappen eller mängden julklappar är det viktiga. Det viktiga är det lilla, återvinning och att människor som skulle bli utan också får vara med!
Gör mig sällskap!

3 kommentarer:

erika sa...

Tack för tipset Anna, det blir en rensning i förrådet i helgen!
Vet du om de har något "sista datum"? Men visst borde jag hinna i tid till måndag?

anna sa...

Bra där Erika:-)! Vet inge datum men det är säkert ingen fara!

Anette sa...

Bra och fin uppmaning!

PS. Älskar Skorpans kofta :)