fredag 9 december 2011

[ANNA] freda eftermidda/kväll..

Jorå vi var inte helt oävna i kvällens På Spåret. Vi satte bland annat: Hem till Byn, Neighbours, Nathalie Imbruglia, Nick Cave&Kylie Minouge ( satt jag f ö på tre ord in i första strofen, men så älskar jag Nick Cave), Herman Hesse (jag hade fått stryk av min mentor på Humanistiska linjen annars vill jag lova), vi kunde inte perioden innan medeltiden men väl renässansen efter. På det stora hela ger jag oss en eloge;)

Eftermiddagen bjöd på fika på Babettes med Köpsénskan. Skorpan, jag och hon hade mycket trevligt och mysigt. Ikväll köpte vi hem thaimat när Skorpan gått och lagt sig, supergott, vi lassade in i tv-soffan. Hämtade sen en stor påse godis, i vanlig Forsbergsanda här hemma var vi toksugna åt sen 10 bitar var och stängde påsen proppmätta. Efter På Spåret insåg Linus (vi bytte kanal och introtexter rullade, det stod Sigourney Weaver) extas att det var frågan om Alien 3, typ hans absoluta favvofilm så han är nu okontaktbar haha.


 Gladaste söt-Skorpan i stan, slurpar Sempers äppledrick och äter mellismacka på Babettes. När vi mött upp Johanna sa jag: nu går vi och fikar Skorpan! Jag har aldrig sett ett mer entusiastiskt barn haha.

1 kommentar:

banditgrrrl sa...

Inte jag heller! ;) Tack för en fin stund. Puss på er