tisdag 20 december 2011

[ANNA] tidags julvecka


Skorpan har rätt elektriskt hår, här i närheten av en ballong haha.
Imorse var Skorpan på sitt andra frisörbesök. Frågar du henne skulle hon picka håret, Cissi valde dock att klippa det. Man blir ju grymt impad när den vassa saxen far fram och resulterar i en jämn fin page, när Skorpans huvud for i lite alla möjliga riktningar. Får se om vi får till en bild på det väna resultatet. Imorn är det min tur för en klipp&färg, hurra hurra! Det är tre månader sen sist så det är mer än välbehövligt!

Efter frisörbesöket så fortsatte vi till Tornby, julgransköp, Babyproffsen och fästband till bilbarnstol till bil nr 2 (nä vi har inte köpt bil nr 2 än men snart så), vidare till mitt jobb där Skorpan och jag hälsade på lite på jullunchen medans Linus körde hem gran.

svårt att fota men det är en slinga med runda glödlampor, modell mindre boll i olika färger, härlig tivolikänsla, den får pryda Skorpans stringhylla. När vi fikade på det mysiga retrocafét i Gränna hade dom julpyntat så, härligt 50-tals julkitschigt, sen dess har jag spanat efter en sån ljusslinga och snubblade över en för...*trumvirvel*...29:-!

Idag var enda "julstressiga" dagen för vår familj med klippning och ärenden i Tornby. Nu relaxar vi. Ingen mer julhandel, far och fläng för oss. Det vi har kvar är att slå in en julklapp till Skorpan som är lite otymplig och gömd i källaren, klä granen och göra Janssons frestelse. Känns väldigt skönt.

Ja är ju mycket för att "säga till", såväl maila folk och företag med både positiv och negativ kritik. Häromdan mailade jag hon som sytt Skorpans fina kjol och mössa som vi köpt på Uni, bifogade två bilder på hur fin Skorpan blev i hennes kreationer och hur glada vi var! Tänkte att det måste ju vara kul att se sina alster på en kund liksom. Hon blev jätteglad. Glädje smittar:)

Inga kommentarer: