måndag 19 december 2011

[ANNA] Evening update.

Den här veckan kör vi Matkasse. Linus hämtade upp dom två kassarna fullproppade med massor spännande och receptkorten. Det är verkligen lite som julafton, vi parkerar på köksgolvet hela familjen, tittar och klämmer och letar nyfiket på korten, hmm undrar vad det här ska vara i?? Denna gången var det verkligen spännande och det är ju lite grejen med den typen av kasse, Inspiration, vi valt. Att man ska testa nytt som man kanske inte vågat annars. Det här är vår tredje kasse hittills, varje vecka 5 recept, av totalt 15 recept har vi lagat 11. Av dom 11 är det 6-7 recept som vi tyckt så mycket om att dom finns på listan numera. Av restrerande har inget varit oätligt, bara mer eller mindre gott, ingen har varit hungrig efter maten om jag säger så! Jag älskar att alla varor så långt det går är ekologiska, förutom nya recept så har vi börjat köpa vissa varor som vi fastnat för. Den här veckan packade vi upp smetana, hela saltgurkor, västerbottenost, valnötter, fetaost, färsk pasta, grönkål, bulgur bland mycket annat. Först ut blev något som jag var väääldigt skeptisk till, två av ingredienserna var bulgur och brysselkål. Alltså jag äter allt, så artig är jag faktiskt;) Hör och häpna hörni, detta var supergott tyckte vi båda och vi kommer göra det igen!

Skorpan har sagostund för Barbapaporna imorse när jag diskade, hon läser Kissboken (vi var på Bibblan häromdan och bytte ut vårat hembibliotek, några barnskivor blev det också) i kissboken är det mycket kiss och pottor, Skorpan är väldigt fascinerad av potor [pottor].

Dom hära fyndade jag för 49:- (!) för två år sen, ställde in dom i garderoben, förra vintern kände jag nja, i år känner jag jodå!


Inga kommentarer: