tisdag 21 augusti 2012

[ANNA] tisda


Hon hära på bilden har somnat. Linus är hos Viktor, dricker en öl eller två med ett gäng killkompisar och lyssnar på musik. Dvs Linus har inte lämnat byggnaden utan bara gått två trappor ner. Haha det här huset alltså. Viktor är en gammal vän till Linus från när dom båda bodde i Mjölby. Sen flyttade Linus och jag ihop i min lägenhet. Ett par år senare kom Viktor efter, fast till en annan lägenhet i stan, men så blev ettan (som Jeppe bor i nu) på samma våningsplan ledig. Då flyttade Viktor in där, dörrarna stod på vid gavel och vi sprang emellan, mysigt som tusan. Sen rördes det om lite i våra liv, Viktor träffade Frida och en trea på bottenvåningen blev ledig så dom hamnade där och sen skaffade vi Skorpan ett tag senare. Härligt hur våra liv förändras men vi är fortfarande under samma tak. Ja och nånstans däremellan flyttade ju Markus&syrran in i trappuppgången brevid, huset delar källare/tvättstuga så man behöver ju inte gå ut ur huset för att pipa över till dom heller. Alltså när jag skriver det så känner jag själv att det låter ju rätt tokigt men för oss känns det ju helt logiskt haha. Men ingen kan ju inte komma och säga att s:t Korsgatan 10 inte är slumpen och ödets hus!

 tidigare ikväll..barnen lekte med kulor som dom rullade på bordet.


 Jag har krupit upp i soffan med detta, alltså affär´n jag jobbar i, världsklass ju. Just nu två paket av GB:s "nya" smaker för ynka 10:- (asså hur billigt är det?!) jag köpte Sandwich och 88:an.

Får se om jag är vaken när Linus kommer hem, hela familjen lämnade slottet 06:10 imorse, fan va tidigt. Jag drog av en stressig, händelserik arbetsdag i formatet 06:45-16. Idag har jag skrivit ut våra flygbiljetter hihi, ååhh det kliar i fingrarna att börja packa. Jag ääälskar packlistor och packning, det är tamejtusan halva resan:)

2 kommentarer:

Unknown sa...

Noggerglassen är sjukt god!

anna sa...

Oh indeed it is! Mostly delightful. Hur äre mä re då? Förutom att vi håller på att åldras liksom.