fredag 3 augusti 2012

[ANNA] fredagkväll

På väg hem från Tropicariet stannade vi för en glass/kaffepaus, det blev i Tornby. Det beror på att Skorpans mamma kör i 140 på motorvägen i den lilla minibilen, då missar man avfarter och glassintag blir uppskjutet. Väl i Tornby smet vi in på Ikea för att köpa förvaringsbackar som passar under Skorpans utdragssäng en tur på Ikano för att heja på syrran och shoppa linnebodies till Skorpan.

 Skorpan har storlek 92 och på en del bebisavdelningar går ju storlekarna upp dit, då kan man köpa såna hära billiga (79:- tvåpack) linnebodies (perfekta att sova i på sommaren när man som Skorpan snurrar som en helikopter nattetid och t-shirts/nattlinnen bara åker upp och snor sig). Just dom hära var det t om häng i grenen på, nä så vidare lång är hon inte;)

den här närgångna rackaren på Tropicariet bet mig i fingret så det började blöda. Outbreak i farozonen - typ ståpäls! Lär ju få djungelfeber minst. Det är ju garanterat sånt dära force majeure och Linus och Skorpan får inte ett öre av försäkringsbolaget när jag dör. Skitans.

 På kvällen tog vi med Markus/Vilma och Maria och käkade kvällsmat på Napolis uteservering. Kanske jag inte behöver tala om, ni hörde oss säkert eller åtminstone ungkalvarna. Det var ett himla stoj på dom haha. Vi var dock själva på uteserveringen så vi störde ingen. Vilken himla skön sommarkväll med många skratt.


 Vilma Strecket Asklund fastnade på bild, madness. Hon är fan snabbast i kommun dom decimeterlånga benen går som trumpinnar. Skorpan Rultis Forsberg är chanslös.


Inga kommentarer: