fredag 24 augusti 2012

[ANNA] freda

  
 Efter mitt 7-14pass på jobbet som bestod av räkning, redovisning och ICA-banken eventplanerande hämtade jag upp sparven på förskolan. Skorpan var mitt i mellis så jag satt med vid hennes bord, pratade lite med fröken och dom andra barnen (två 1-åringar, fick inge vettigt svar;) däremot fick jag en mugg mjölk över fötterna och en halvtuggadutspottad macka under armbågen.

 Skorpan och jag pep hem och lämnade våra väskor och sen styrde vi mot Trädgårdsföreningen och Johanna! Skorpan och Johanna hängde på en bro och såg coola ut.

 Vi åt glass, våfflor och drack kaffe på Belvederen. Skorpan beställde chokladkolaglass med rosa strössel och jag nånslags mocka-kaffe-chokladrippel. Skorpan gav mig rosaströsselglassen och åt sen upp hela min kaffechokladdröm. Tack lilla hjärtat! Tur att ingen av oss är getingrädd för fy fan vad getingar det var där! Vi var helt översvärmade och surnade till när dom nästan flög in i munnen på oss. Självklart gick vi högst upp och spanade på utsikten. Vi hann även med att gunga i lekparken. Himla fin eftermiddag!

 Efter kvällsmaten packade vi badpåsen och gick ner till kusinens tomma lägenhet och lånade deras badkar. Häärligt att ligga och slappa i skummet tillsammans. Skorpan somnade på 4 sekunder när vi kom hem igen. Linus jobbar kväll och jag har öppning imornbitti. Synd om man han ses liksom. Nu ska jag messa syrran och kolla hur gött dom har´t samt upplysa Markus att jag tog hans handduk och torkade mig i stjärten..Eller förresten det säger jag ju när han kommit hem...efter ett tag..hehehe

Ska ni göra i helgen då?


Inga kommentarer: