måndag 20 augusti 2012

[ANNA] månda

Här hemma i sovrummet har liljorna Skorpan och jag köpte häromdagen börjat slå ut. Jag älskar liljor, vita skare va inge annat.

Vi sportade tidig uppstigning imorse hela familjen, blir lite av den varan hela veckan faktiskt. I skrivandets stund har jag precis sköljt av färg från fransar och bryn. Kör lite semesterpiff till Italien. Man får ta det varligt så att säga, men brynen alltså, lätt att det blir Hitler-mustascher annars;) Linus kastade precis sin mobiltelefon på mig, hans kollega har precis fått en liten kiddo. Det blev en Kerstin eller Rut, oklart vilket som var förstnamnet, love Kerstin det är ju supersött men Rut är fint det med!

Nähä nu ska jag stänga av datorn och glo dumt framför mig en stund, sväva iväg lite till Toscana, 12 dagar kvar. Asklunds piper iväg till sydligare breddgrader redan denna vecka! Kommer kännas tomt, ungarna ses ju i princip varje dag och nu kommer dom hem dagen innan vi åker. Så det blir två veckor för kusinerna utan att ses, dom kommer nog bli väldans glada när alla väl är hemma igen! Kommer ett lita tidsinställt bildinlägg senare tror jag bestämt.

Förresten hur fin är inte min svågermor!? Hahaha undra om jag uppfann den titeln i detta nu? Markus mor anyway, hon är en fena på att göra gelé, lingonsylt, lägga in gurka och torka svamp. Ikväll fick vi en stor burk av hennes tokgoda gurka!

Inga kommentarer: