lördag 25 augusti 2012

[ANNA] lörda

Jaha ni. Urlakad morsa 3.0 sitter i soffan. Det enda som är mer provocerande än att kvällen regnade bort är väl Takida som jag tvingas lyssna på för att vi bor för nära Kungsträdgården. Alltså jag gillar verkligen inte Takida. Gud, lite fräsig tjutmusik för kärringar som gillar Ålandskryssningar. Så nu är jag färdig.

Jag har betat av ett 6:45-17pass på jobbet. Lönehelg. Fullt ös medvetslös. Dock fick jag trevligt besök och kramar av Malin, Mattias och Ingrid. Direkt hem från jobbet, hämtade upp min familj och sen mötte vi upp Erikssons. Vi åt middag med dom. Kanske inte den lugnaste av middagar MEN en av dom trevligaste. Vi har kul ihop. Apropå kul så har Skorpan och Linus haft en fenomenal dag i Trädgårdsföreningen. Dom har tittat på Nassim Al Fakir och provsuttit diverse bussar, sopbilar och polisbilar. Extra viktig kände sig Skorpan när det var "vår" sopgubbe som var där. Honom träffar hon minst en gång i veckan, han skojar och pratar alltid med Skorpan.

I skrivandets stund har Takida gått av och det kan fan jag med applådera. Om nån timme går Rebecca&Fiona på, det är mycket uthärdligt. jag ska hälla upp ett glas rödvin och kolla på Pluras Kök med min man.

 Skorpan och Nassim-peppen, hon satt på Linus axlar, gjorde rörelser och sjöng med.



Min bordsherre till maten, Bosse, sicken liten smilfink, satt och flinade upp minst sagt välfyllda tandrader för sin ålder.

4 kommentarer:

Fru Eriksson sa...

Tack för en minst sagt svettig pizza ;-) Vi ser ljust på framtiden och ser redan fram emot nästa playdate! Olle var ledsen i bilen hem och ville leka mer med Skorpan och sa att han skulle lyssna igår, blöt upp till midjan :-) Regn och vattenpölar är mycket roligare än ett svettigt resturang besök... Kram på er!

anna sa...

Amen tjena frugan! Haha svettig pizza;) vi leker mer än gärna så snart vi bara kommer hem från Italien spara du våra septemberdatun vi kunde? Skorpan tycker det är superkul med Olle och ville inte gå hem. Dock var hela familjen lite trötta och slitna, Skorpan somna på fem min när vi kom hem;)
Massor kram till er alla

Fru E sa...

Jag tror vi boka ett datum kolla kalendern kan vi sms sen

anna sa...

Helt korrekt fru Eriksson! Fru Forsberg har tappat protokollet;) 15e sept boka vi jue:) Oj va Skorpan pratar om Olle idag!