fredag 10 augusti 2012

[ANNA] freda


 blinget är gammalt, typ 2 år, men finns tydligen fortfarande.



jag känner mig lite småsliten och trött, gött upplägg att gå in i jobbhelgen med:/ imorn kör vi 11:30-22:15 i affärn. Skorpan tillbringar helgen hos granny och grandpa då Linus också jobbar hela helgen ( han vinner med 9-22 både lörd&sönd)

Jag har jobbat 7-14 idag, fick lite trevligt sälla av Mackan i bilen imorse, han började också 7 och ville ha lift. Vi är typ jobbgrannar! Skorpan och Linus har haft en härlig ledig dag. Linus har alltid varit en hejare på att hitta på kuliga saker med Skorpan. Jag minns när han tog vid föräldraledigheten när Skorpis var 7 månader och jag började jobba, det var så kul att komma hem och få höra om dagens spännande utflykter och upptåg. Idag tog dom just tåget. Cykeln upp till Gamla Linköping, sen tufftuff-tåget till Valla åt medhavd lunch där och sen tåget tillbaka för en fika på Ragnar Dahlbergs café. Den karln, Ragnar alltså, ser ju för himla läskig ut apropå nåt helt annat. Han är ju en sån som öppnar dörren och smilar fast han har tre lik under soffan minst.

Skorpan är ju som bekant en skärpt liten dam. Igår satt hon i sandlådan med fröken innan Linus skulle gå. Dom grävde, gjorde sandkakor och låtsasåt. Mmmmm är det köttfärsås? säger fröken. Skorpan svarar inte. Mmm är det pannkakor. Skorpan tyst. Mmmm kanske spagetti? Nä mumlar Skorpan och säger högt DET ÄR SANDLÅDA! I hear you Skorpan. Fan sitta där och låtsas då vet man ju inte var det slutar? Kanske vi ska låtsas att det inte finns svältande barn heller då. Eller att samhället är jämställt va? När vi ändå håller på kan vi ju låtsas att alla människor har tak över huvudet också. Ni hör ju. Befängt är vad det är. Fröken får ju skaffa sig lite verklighetsförankring tror jag.

Inga kommentarer: