måndag 13 augusti 2012

[ANNA] garderobsnytt

 lite av det som inhandlats de senaste veckorna..grabbigt tänker ni. Korrekt säger jag. Alltihop är från grabbavdelningen. Skorpans alla jeans t ex kommer från grabbavdelningen med undantag för ett par. Alla tjejjeans är ju i supertunn bomull typ, går ju inte att klättra och leka i. Ett broderi istället för en vettig ficka. Vi vill ha rejäla slitstarka jeans. När vi ska köpa nåt hon ska ha ute så hamnar vi direkt på pojkavdelningen.

Den här månaden kändes Skorpans klädkonto om vi säger så. Det har blivit vinteroverall, höst/vinterjacka, överdragsbyxor, fleceetröja, jeans, mössor, höstkängor och lite tröjor. Bara overall och jacka gick på 749:-/699:- som tur var hade vi 25%-kuponger som drog ner det hela. Det viktigaste är att hon är torr och varm! I källaren ligger allt Skorpan lämnar bakom sig prydligt märkt och inplastat. Babyskydd, barnvagn, babylift, overaller, jackor, massor kläder det är lite som att gå in i en barnaffär när man öppnar förrådsdörren. En mindre förmögenhet i pengar men oh my god om hon får syskon, så himla lyxigt, varenda liten pinal finns. Man vill ju göra syskon bara för det haha!



1 kommentar:

Maria sa...

mm lätt att vara efterklok här...fan, aja nu kommer jag spara till en eventuell tredje bebis i alla fall:)
Ångrar mig dock inte sååå mycket, fick riktigt bra betalt för grejerna och tex babyskyddet skulle inte gå att använda till den nya vagnen så det är i alla fall inte bara negativt, som tur är! haha