onsdag 8 augusti 2012

[ANNA] onsda

Ikväll har vi hängt med fina vänner i Trädgårdsföreningen, fikat, gungat, lekt och pratat. Malin, Mattias, Ingrid, Emil och Jessica. Dom sistnämnda som blir föräldrar här snart framöver fick den senaste tidens syprojekt som jag fnulat på. Helt otroligt nog var det uppehåll så när som några droppar.

Vilken lycka att få köra Ingrid i vagnen! Mallighetspoäng 2 miljoner.




 paketet till Emil och Jessica innehöll...

tidigare idag...

 Busfabrikade vi ju! Linus fotade Skorpan uppifrån när han hoppade studsmatta, högt hoppade han! gud va trötta vi var när vi satte oss i bilen, jäklar va vi klättrat, jagat varandra, hoppat, krupit och åkt rutschkana.

när vi kom hem därifrån spurtade vi ner på stan, jag i världens skönaste ljusblå chinosbraxor och ett par gamla grektofflor 

 Skorpan hoppade brevid med sin fina gula ryggsäck innehållandes ett par extratrosor in case of olycka. Nämn en toalett eller buske i den här stan och hon har pinkat där haha, revirmärkt hela stan typ.

 hmm dagens tyginköp, känns lite bekant ja, grönt och vita hjärtan verkar va min grej;) se presentpappret lite längre upp. Ett tvåpack kökshanddukar för en 29-lapp har det blivit också.




Inga kommentarer: