onsdag 22 augusti 2012

[ANNA] ledig onsda

I förmiddag busade vi med kollegan Nettan och hennes Melvin (Memlin om du frågar Skorpan) i Trädgårdsföreningen. Superkul!


Melvin, håll om Skorpan! Notera att Skorpan tar det säkra före det osäkra och också håller lite om Skorpan;)




Snälla Anette hade bakat smaskiga muffins som hon hade med sig!


Efter lunch tog vi vår japanska minibil och susade iväg till Mjölby (Möbly). Destination simhallen. Där var det som vanligt superlugnt och kanske 5 pers till. Skorpan är numera inte bang för nåt i simhallen, vi badade bubbelpool, åkte den stora vattenrutschkanan (om och om igen på hennes begäran) och flöt runt på diverse flytleksaker. För att citera Skorpan själv; Skorpan är lite tuff. Asså seriöst hur svårt är det att ta sig upp på en frigolitkorv när man är i en djup bassäng om man är 32 år? Vi skratta och plumsa under vattenytan stup i kvarten. När vi var färdigbadade tog vi en tur i gallerian, jag slog till på en ny bh på Lindex, hade en 30% rabattkupong så det blev trevligt billigt. Klockan var strax efter 17 och våra magar kurrade, Skorpan önskade att få äta pizza på Valentinos, så så fick det bli. I väntan på pizzan hivade Linus upp en detta-gör-vi-nu-bil på Ansiktsboken vilket resulterade i att hans mobil ringde inom 2 minuter. Det var vår Mjölby-vän Tobbe som har tjej i Linköping som han skulle ta tåget in till under kvällen. Han undrade om han fick lifta med oss istället när vi skulle återvända till Människobyn (som Linus kallar Linköping när man är utomsocknes, jag garvade i en kvart, min man alltså, jag skrattar åt honom varje dag). Skorpan blev superexalterad över ressällskapet och tjatade hål i huvudet på Tobbe (Toome) hela vägen hem.

4 kommentarer:

Linus Forsberg sa...

Du glömde nämna att din 30-åriga man sträckte ryggen samt fick en mindre skallfraktur när han satte DAGENS VATTENRUTSCHKANEREKORD.

wzaaa

Anette sa...

Tack för lekdejten idag! Linus - vilka fina foton (såklart)! Skulle gärna skaffa kopior?! Hur går jag lättast tillväga? Ger Anna ett USB imorrn kanske...

Nu SOVA!!!

Martin sa...

Fina bilder!
Vad är det för "nytt objektiv" det går rykten på stan om?

Linus Forsberg sa...

Tack tack, nya gluggen är ett fast Nikkor 85mm f/1.8G, MEN just de här bilderna har fångats genom ett Tamron 17-50mm f/2.8. Supergrymma gluggar båda två.

Ge mig en e-mail-adress så skickar jag bilderna via sprend!