tisdag 22 oktober 2013

You´re in for a treat dear..

Såg nyss Blondinbellas videoblogg om vad hon packat i sin BB-väska. Mycket som jag hade med mig men i ehrm något lyxigare varianter. Grynet fick t ex ingen filt i cashmere och mina tofflor var inte i mocka (jag tänkte lite mer vattnet kanske går över dom bäst att ta ett par skräpiga). Men som sagt inga jättefrågetecken tills vi kom till dom nedre regionerna så att säga, dom svarta spetstrosorna(med aningens bredare gren så en binda får plats) som givetvis matchar amningsbh:n, hon ville inte ha sjukhusets nättrosor tydligen. Vem fan VILL det? Vem BEHÖVDE ha det? Nä jag halade på mig en liten spetstrosa och la ett litet trosskydd i efter jag klämt ut Grynet [läs efter att hon slet upp ett eget hål mellan dom befintliga att pressa ut sitt huvud igenom]. ELLER så hasade jag mig fram som en gruppvåldtagen orangutang med en gigantisk vuxenblöja som jag bytte var 30:e minut. Bella har även packat några olika sorters bodybutter att smörja in sig med när hon står i sitt matchande svarta spetsset.

Min fråga är väl mest vem tar emot henne när hon får sitt livs käftsmäll av verkligheten?

Hon funderade tidigare i sin blogg om hur hon är väldigt morgonpigg och inte behöver så mycket sömn så för henne kommer nog bebiseriet inte bli så tufft. Nä en förstaförlossning brukar ju inte köra skiten ur dig och hålla på i nåt dygn, efter ditt livs kraftansträngning åker du hem och sover nån timme här och där, kommer aldrig ner i djupsömn. Men så tufft nä, bara man är morronpigg så!

VEM TAR EMOT KVINNAN?

7 kommentarer:

Lovisa sa...

Hahahah, I love! Någon borde verkligen fånga henne. Ställ upp Anna!

Petter sa...

Haha jag skrattade så högt jag kunde utan o väcka vildarna här hemma. Lovisa sa att inlägget var så roligt så jag skippar
en stor del av mellansnacket i cl-studion för att läsa det. DET är ett gott betyg... ;)

anna sa...

Haha Petter&Lovisa:)!!
Fan verkligheten kommer ju ta kål på'na for real, jag ser henne framför mig snyfta "det var ju inte så här det skulle va!!" Nä men det är så här det ÄR suck it up buttercup!

Anonym sa...

Hahaha! Jag skrattade så mycket åt denna inlägg att mina kollegor (sitter på jobbet och läser din blogg...) kom in och undrade vad som hänt! Underbart skrivet Anna!
/Mia

Karin sa...

Klokrent!!

Yvvi sa...

HAHAHA!! Ja det var roligt! TACK! /Yvvi

Lisa sa...

Halleluja och amen älskade människa :D