tisdag 15 oktober 2013

för det är ju inte lördag...

Skorpan var med Linus på Maxi och handlade i eftermiddags. Linus plockar frysvaror och Skorpan stryker runt smågodiset (har fått ett nej för det är ju inte lördag). När Linus är färdig och kommer bort till Skorpan står hon och pratar med en tantbror (heter det farbror måste det ju heta tantbror tänker Skorpan) fast det var en farbror. Hon har "gått på" farbrorn och ifrågasatt varför han köper godis för det är ju faktiskt inte lördag. Farbror ursäktar sig snabbt med att han köper idag och sparar det tills på lördag haha. Så hålls inte och tjyvköp på fel dag då får ni allt förklara er för Skorpan.

Skorpan är inne i en riktigt kontaktsökande fas, blyg har man ju aldrig kunnat beskylla det flickebarnet för, men nu har det kommit till nivån att hon knallar fram till främlingar om hon har en fundering eller fråga. Sjukt kul. Hejar på allt och alla (och säger ofta det där är min kompis!).

3 kommentarer:

Lovisa sa...

Charlotte stegade fram till okänd familj i Valla senast och frågade om hon fick smaka deras fika för mamma hade bara tagit med banan. Som sagt, oblyg var ordet!

anna sa...

HAHA jag dör! Linus säger att han lätt bjudit en unge som sagt så!

Maria sa...

Underbart ju!!

Och apråpå dockhuset, mina föräldrar har inte varit lika bra på att spara som era verkar ha varit...Emils mamma har varit lite bättre, men dom flesta leksakerna har hon där så Elton har ett helt skåp med leksaker, han är ju där ganska ofta och sover mer än gärna över, då är det himla kul att ha massa där:)