lördag 26 oktober 2013

lörda kväll

Linus klev in i hallen strax före 17:30, då hade jag en sur och hungrig Grynet på ena armen samtidigt som jag brände fiskpinnar (sicken lördaslyx) med den andra, torkade upp vattenfärg från golvet med en tredje och dukade med en fjärde. Skorpan sprang runt benen och hade tusen frågor. Vänta du Blondinbella tills du har två, då kommer käftsmällarna samtidigt från båda håll. Från morgon till kväll.

När vi ätit middag ringde vi Linus mamma för att säga grattis på födelsedagen. Hon fyller imorn. När Linus avslutat att gratulera sin mor på fel dag var kaffet jag satt på klart. Ja eller det varma vattnet var färdigt. Man måste hälla sånt brunt pulver i filtret för att det ska bli kaffe. Nähä när var det där högskoleprovet? Känner att jag skulle leverera.

Yeah come on let´s get retarded!


# tvåbarnsförälder, förståndshandikappad, livet på tjack

6 kommentarer:

Lovisa sa...

Underbar dag, avundsjukan jag känner är lika med...noll. Men hey, snart stångas vi med nya problem. Första fyllorna, bad tatoos, revolter, använda bh när de är 11 osv. Då kommer vi tyckas de där brända fiskpinnarna VAR lyx :-)

Anna sa...

Amen precis. Små barn små problem..stora barn, ja man vet ju va folk säger. Men hur? HUR!? revoltar man på morsan som levt rövare på Reclaim the streets, demonstrerat mot det mesta, haft dreadlocks, piercat sig och varit punkare i 7:an. Tanken gör mig matt, herre hjälp mig..

Lovisa sa...

Hahah, du kanske får det lätta! Tänk jag som grät störtfloder på min första fylla för att jag faktiskt lovat mamma att inte dricka och nu hade jag ju sviket henne. 12 tjejer tatuerade sig på språkresan på Malta, jag stod emot. Eller när jag satt hemma varenda fredagkväll i hela högstadiet för det där med att hänga i Ekholmen centrum och skrika fula ord var "inte riktigt min grej". JAG kommer får det tufft! Varenda avsteg från mitt meseri kommer ju vara en revolt :-)

Anna sa...

Lovisa!
Hahaha det kanske är det där med att göra tvärt om. Skorpan börjar väl sjunga i kristna skolkören och gå med i MUF så hennes mor tappar håret och säger ameh kom igen nu, tuffa till dig lite va?! Jag vet ju hur det blev med mitt genustänk, att erbjuda Skorpan snarare allt annat ÄN rosa/prinsessor/glitter och det är istället BARA det Skorpan vill ha. Jag ska fan äga Grynet. Dränka henne i Christer Lindarw-blåsor, konfetti och enhörningar istället kommer hon bli mammas lilla pojkflicka. Note to self: strategi denna gång;)
moahaha

Lovisa sa...

Hahaha. Stackars arma barn till att bli försökskaniner. Jag ser Skorpan i mörkblå sammetsklänning, pärlhalsband och diadem i håret. Vore det inte nåt? Grynet blir Lisbet Salander ;-)

Anna sa...

Lovisa!
HAHA så blire;)