måndag 28 oktober 2013

månda

 just nu, en stunds lugn (jag räknar inte med nåt i samma stund jag skriver kan jag lova er att Grynet vaknar) jag har sällskap av Morronpasset P3 och Grynets fina polare Sophie

jag är sjukt het höhö och lika bekväm, Polarn&Pyret från topp till tå!

Dagen startade tidigt, det var kolmörkt och regnade utanför fönstret, pepp att ta en promenad till förskolan liksom. En halvtimme senare var det dagsljus och solsken (jag svär att jag hörde änglakörer så lycklig blev jag). Vad som såg ut att bli en skittrist promenad blev riktigt skön. Skorpan skulle inte bara utan det rullade på och vi gled in på förskolan 07:50. Skorpans största bekymmer var vart alla skolbarn var när vi genade över Folkungaskolans gård. När vi nästan passerat kom jag på, just ja höstlov! Då vet jag. Hålla sig inne den här veckan och ducka för allt vad simhallar och lekland heter. Väl på plats mötte vi Fjällrävenpappan, lugnet själv kom på cykel. Tre stora ryggsäckar(skämtar inte) och sitt barn i barnsadel. Han undrade om det var med mig han diskuterat cykelhjälmstest, det var det inte, men nu har han det. 

Jaha hörni är det lugnet före stormen? Som tur är har vi väggarna som Skorpan skulle sagt så vi flyger inte iväg. OM vi inte skulle haft väggar skulle vi behövt flygdräkter, vad det är? lite oklart. 


Inga kommentarer: