fredag 18 oktober 2013

freda

Jag startade dagen hos tandläkaren. Efter röntgenplåtar och diverse kratsande i munnen så sitter tandläkaren och sköterskan och pratar sitt språk. Ni vet tvåa ocklusal hmm:ande och lång konstpaus.. etta distalt.. Man lägger där i stolen, vågar inte andas och känner helvete ocklusal, det här blir dyrt (man har ju inte en jävla aning om vad dom pratar om liksom) distalt, sa han distalt? det här kommer göra ont garanterat..Så vänder han sig om och säger jaha du slipper undan den här gången med! Lugn bara det är inte så jävla lyxigt som det först låter, det är andra året i rad jag inte har nåt att laga men jag har haft min beskärda del hål genom åren men faktiskt aldrig ett uns tandsten. Jag är ju gift med stimorol-smilet som aldrig haft ett hål, känn på den, tur att nån i hushållet spenderar pengar på sin mun då. Jaja men hur kommer det sig då att han satt där och bladdra sina ocklusaler osv jo för småhål finns men dom är oförändrade sen två år tillbaka. Då jag gav mig fan på att flourskölja och tandtråda och faktiskt höll det, hålen blir inte större och jag slipper laga.

Linus jobbar kväll idag så efter tandläkaren hann vi njuta i den härliga höstsolen (men tusan va kallt det var i skuggan) i Trädgårdsföreningen.




 vi gjorde skuggfigurer, Linus och Skorpan gav sig på en bläckfisk

 när vi kom hem hade brevbäraren varit hos oss, även den goda fen (min syrra) och petat ner en överraskning i brevfacket till Skorpan, ett Hello Kitty läppsyl ni kan ju gissa hur glad hon blev!


Linus åkte till jobbet efter lunch, när jag diskade pysslade Skorpan, hon byggde stjärnor eller blommor eller vad det är. Dom här "byggstjärnorna" fick hon i julklapp förra julen (om jag inte minns fel) jag älskar färgglada leksaker som uppmanar fantasi och kreativitet. 

I skrivandets stund sover båda kidsen, Grynet sen 18:15 och Skorpan en timme senare. Mer om Grynet och sömnen lite senare. Jag ska krypa upp i soffhörnet.
Trevlig fredakväll på er!

Inga kommentarer: