lördag 5 oktober 2013

skötväska


skötväskan
Jag är ju en väskoman och gillar INTE "vanliga" skötväskor. Alltså dom där överfulla som folk hänger på barnvagnens styre och man ser ut att slå knäna i när man kör. Jag letade efter något som passade min retrovagn lite bättre och det föll på denna eftersom den dessutom är i vaxat tyg (plast) och därmed gör det inget om den blir blöt eller smutsig då kan man bara torka av den:)

4 kommentarer:

erika sa...

Alltså, eran vagn är ju drömmen :) Älskar rött & blått ihop!

Anna sa...

Tack Erika! Då har vi samma preferenser:) Billigt var det ju med ska tilläggas, vagn 300:- + tygfärg att fylla i det blekta med 120:- och skötväska 110:- = 530 pix

Linda B sa...

Tror att jag låg i exakt en sån som bebis!

Har en sån dockvagn här hemma nu efter mig.

Hade skorpan den?

Jag gillade skötväskan massor och smidigt när den hängde på handtaget.

Anna sa...

Linda!
Nej va kul:) Nej Skorpan hade inte den, till henne hade vi bara en "ny" barnvagn, den har vi kvar och använder ibland vi har ståplatta på den. Den här retrovagnen är ett Blocketfynd för 300:- jag hade aldrig köpt den om den varit dyrare eftersom vi redan hade en vagn, MEN jag har ju alltid drömt om en sån barnvagn och jag älskar den, rullar som en dröm o gungar Grynet till sömns på ett kick! Jag har gjort iordning den och tror jag säljer den vidare och t om tjänar en slant på affären.